Функционалности

Специјализирани функционалности

Такси секретарка и диспеч
Развивање на модул за прифаќање и дистрибуција на повици.
Сензори за зафатеност и таксиметар
Поставување на сензори кои ќе прикажуваат зафатеност на седиштата во возилото како и активноста на таксиметарот.
ЕРП Интеграција
Развивање на АПИ за поврзување со постоечки ЕРП кој го користи компанијата.

Имаш прашања?

Ако имаш прашања поврзани со IceTrackr, пополни ја контакт формата. Нашиот тим ги прегледува сите пораки и ќе одговори брзо.

Трифун Хаџијанев бр. 12/3-17,
1000 Скопје, Македонија
contact@icelabs.mk
Телефон: 078 33 60 32